Palermo F.C.

Nibak Wikipedia
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Palermo Football Club, langkung dikenal salaku Palermo, mangrupikeun klub maén bal Italia anu dumuk di kota Palermo. Milita di Serie C. Didirikeun dina 1 Nopémber 1900, tim ngahontal hasil olah raga anu pangsaéna dina taun 2000an, antukna éta nutup tilu édisi kajawaraan Serie A di tempat ka-5 (dua di antawisna) sareng ngahontal babak ka 16 tina final Piala UEFA 2005-2006. Anjeunna ngagaduhan Piala Italia Serie C anu dimeunangkeun di 1992-1993 dina papan buletin na.